Residentie Arconati


Residentie Arconati zal in zijn oude glorie hersteld worden als 3 luxueuze  levensloopbestendige appartementen en een kantoorruimte. 

Deze kwalitatieve appartementen zijn te huur. Voor meer informatie kan u ons hier vrijblijvend contacteren of de advertentie op Immoweb bekijken via de code 7864475.

 

Elk appartement beschikt over een volledige uitgeruste en kwalitatieve keuken, twee slaapkamers, grote terrassen en de nodige rust en privacy dat het domein te bieden heeft. Elk appartement beschikt ook over een ondergrondse kelder en 1 of 2 autostaanplaatsen op het domein. Wonen op een boogscheut van het centrum van Dilbeek en van Brussel, maar toch in een uniek en groen kader? In residentie Arconati kan dit!

 

Onze luxueuze  wooneenheden bieden eveneens het nodige comfort om zorgeloos van het leven te genieten. Uw appartement kan op elk gewenst moment aangepast worden aan uw noden en verlangens.

Deze appartementen worden ter beschikking gesteld voor zowel jong als oud. Wij werken samen met Aldea voor de uitbating en hierdoor kan u, wanneer u wenst, beroep doen op de diensten die zij aanbieden. 

 

Kortom, een gepersonaliseerd appartement volledig afgestemd op uw noden in een groene en veilige omgeving!

 
Als u kiest voor Domein D'Arconati, tekent u voor een nieuwe leven in een uniek kader vol luxe, rust, groen en privacy in het centrum van Dilbeek!

Ons kantoor

X3 Real Estate N.V.

Baron Robert de Vironlaan 77

1700 Dilbeek

Tel: 0473/96 55 14

contact@x3realestate.be