HUIS DER ZUCHTEN


Huis Der Zuchten - Momenteel zijn wij bezig met het uitwerken van de plannen voor ons laatste nieuw project te Aalst. Dit project ligt in het centrum van Aalst en kijkt uit op het Vredeplein. Meer informatie omtrent dit project volgt nog. Molenkouter


Project Molenkouter te Moorsel omvat de sleutel-op-de-deur afwerking van 10 moderne nieuwbouwappartementen met ondergrondse parkeergarages.

 

Dit project  biedt een ruime waaier van diverse appartementen van 1 tot 3 slaapkamer(s). In het ontwerp werd gekozen voor een strakke, moderne look waarbij openheid en harmonie tussen interieur en exterieur centraal staat


Perceelgrootte

1389m2

Parkeerplekken

15

Wooneenheden

10Visconti


Visconti is een project dat bestaat uit 14 luxueuze en erkende assistentiewoningen gelegen nabij centrum Dilbeek. Het domein D'Arconati was oorspronkelijk een hotel-restaurant en kent een rijke geschiedenis daterend van rond de 18de eeuw.

 

Ons doel is om het domein in een nieuw jasje te steken en terug op de kaart van Dilbeek te zetten. Het domein is een oase voor de zelfstandige en actieve senior met veiligheid en luxe als uitgangspunt.

 

 


Perceelgrootte

5200m2

Parkeerplekken

32

Wooneenheden

17


Arconati


Residentie Arconati zal in zijn oude glorie hersteld worden als comfortabele en luxueuze appartementen en een kantoorruimte. Het park biedt de  residenten  een oase van rust en staat garant voor een gezonde en duurzame levensstijl voor alle leeftijden.
 
Als u kiest voor Domein D'Arconati, tekent u voor een nieuwe toekomst in een uniek kader vol luxe, rust, groen en privacy in het hartje Dilbeek!


Ons kantoor

X3 Real Estate N.V.

D'Arconatistraat 77/001

1700 Dilbeek

Tel: 02 311 78 11

contact@x3realestate.be